Získejte vzorky zdarma ke každé objednávce. Doprava zdarma u objednávek nad 6 999 Kč.

Zkrášlující čokoláda Beauty Bite

DSC_9316

Víte, že Yage se rozrůstá o novou kategorii zdraví? Protože zdraví a krása je spojená nádoba. Pokud naše tělo funguje správně, má vhodné palivo, je dobře živeno a vyživeno, není ve stresu, má dostatek spánku a pohybu, odmění se nám. Zářivou pokožkou, pevnou pletí bez pupínků, méně vrásek ze stresu a hydratace. Pokud naše tělo má z čeho fungovat a regenerovat, vypadáme celkově lépe a to se projevuje samozřejmě i na naší pokožce. 

Hlavním základem je pestrá strava bohatá na živiny, minerály, antioxidanty, aminokyseliny i vitamíny. Vyváženost, pestrost a kvalita surovin je důležitá. A protože ne vždy jsme schopni pohlídat příjem těchto živin v naší potravě, přichází na řadu suplementace. V Yage jsme však přemýšleli, jak zároveň uspokojit i naše smysly, jako je chuť a vůně, které mají svou nezastupitelnou roli v naší vnitřní spokojenosti a dodávají nám prožitek štěstí, který zase působí pozitivně na naše tělo. Nechtěli jsme se spokojit s pouhým polykáním zázračných tabletek, které nám takový zážitek nedají. Proto vznikla funkční zkrášlující čokoláda Beauty Bite

Nová generace výživy pro pokožku i tělo

Spojení čokolády z nejkvalitnějšího kakaa, kys. hyaluronové, mořského kolagenu a aceroly bohaté na vitamín C vznikla pochoutka, která potěší nejen naše chuťové buňky, ale zároveň je funkčním palivem pro naše tělo i pleť.

Mořský kolagen posílí kontury pokožky. S věkem se množství našeho vlastního kolagenu snižuje. Ten je obsažený hlavně v naší pokožce, kostech, vazivech i vlasech. Jeho nedostatek se v pleti projevuje povolenými konturami a přibývajícími vráskami. Tělu pomůžeme jak stravou bohatou na kolagen, jako je třeba domácí hovězí vývar z kostí, prorostlého masa i šlach, tak práv iě vhodnou suplementací. Mořský kolagen je díky své nízké molekulární hmotnosti mnohem lépe vstřebatelný do těla. Obsahuje aminokyseliny, jako je glycin, prolin a hydroxyprolin, které mají antioxidační vlastnosti a pomáhají chránit tělo před poškozením volnými radikály. Podporuje hydrataci a elasticitu tkání, což je důležité pro správnou funkci kůže, šlach a kloubů.

Kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytujev lidském těle, její množství však s věkem klesá. Její doplňování má mnoho výhod pro pokožku. Váže na sebe vodu, proto pomáhá udržovat pokožku hydratovanou a vypnutou. Zlepšuje její pružnost, pevnost, zmírňuje drobné linky a vrásky. Podporuje regeneraci a pomáhá neutralizovat volné radikály. Chrání pokožku před poškození způsobeným UV zářením a znečištěním. 

cacao

Kakao má spoustů benefitů pro náš organismus, proto by se mlsání kvalitní čokolády mělo stát vaším beauty rituálem. A proto jsme se také rozhodli spojit výživu pokožky do funkční čokolády. Kakao je silným antioxidantem a je protizánětlivé. Zlepšuje náladu díky theobrominu, fenylethylaminu a serotoninu, které zlepšují náladu a působí jako přírodní antidepresiva. Flavonoidy v kakau zlepšují krevní oběh, snižují krevní tlak a zlepšují funkci cév, což snižuje riziko srdečních onemocnění. Pravidelné konzumace kakaa pomáhá udržet pevnější a pružnější pokožku, protože podporuje produkci kolagenu a elastanu. 

Naše Beauty Bite obsahuje 51 % kakaa odrůdy trinitaria a criola z ekologické farmy. Lahodná chuť kakaových bobů z rodinné ekofarmy v Kolumbii si vás podmaní a rozehraje vaše chuťové pohárky. Poskytne vám nejen potěšení, ale i cenné zdroje životní vitality a krásy. 

Acerola, neboli barbadoská třešeň, má plody oranžové až červené barvy, které mají kyselou šťavnatou dužinu. Patří k nejbohatším zdrojům vitamínu C, který je lépe vstřebatelný, nežli synteticky vyráběná kyselina citronová. Dále obsahuje vitamíny řady A, B, E, betakaroten, minerály a stopové prvky (např. hořčík, vápník, železo, zinek, selen, fosfor a měď). Stimuluje syntézu kolagenu, podporuje rychlejší hojení ran a má skvělý anti-aging efekt.

Čokoláda obsahuje i kořen Wild Yam (Jam vlnatý, světelný kořen) je známý pro svou schopnost podporovat ženy ve zdraví reprodukčního systému svými silnými protikřečovými a protizánětlivými vlastnostmi. Wild yam se tradičně používá k obnovení rovnováhy hormonů, které mohou vyvolat příznaky jako PMS a menstruační křeče. Tradičně se používá k léčbě artritidy, která způsobuje bolest, otoky a ztuhlost kloubů. Přispívá také k hydrataci pokožky.

Doplnili jsme ji o Betaglukan - unikátní komplexní polysacharid přírodního původu, který dokáže podporovat obranné reakce organismu a chránit jej před bakteriálními a parazitárními onemocněními nebo účinky záření. Betaglukan také dokáže udržovat správnou hladinu krevního cukru a snižovat hladinu škodlivého cholesterolu. Beta-glukany pomáhají předcházet poškození buněk a zmírňují zarudnutí a podráždění pleti. Antidiabetické účinky a účinky proti obezitě beta glukanu byly prokázány v mnoha klinických studiích na zvířatech a lidech.

Mlsejte bez výčitek. Potěšte vaše smysly a zároveň vyživte vaše tělo i pokožku. Nová generace výživových doplňků je tady.